Allstein AS ble etablert i 1995, og holder i dag til i Nordlysveien 1 i Vestby kommune. Vi leverer det meste innen naturstein, blant annet benkeplater til kjøkken og bad, trappetrinn og peisplater.Allstein er blandt norges beste leverandører til proffmarkedet, men vi kan også levere mindre prosjekter til private kunder.

Allstein AS er en produksjonsbasert forretning med kontor og produksjonslokaler samlet på ett sted. Våre håndverkere har lang erfaring og solid kompetanse på steinhugging.  Siden år 2000 har vi fokusert og spesialisert oss på produksjon av skreddersydde benkeplater til kjøkken og bad. Profesjonell oppmåling, god prosjektstyring, moderne produksjon i Vestby og godt håndverk sikrer perfekte leveranser hver gang.

Vi samarbeider tett med Cosentino Norge og kan tilby hele sortimentet av Silestone, Dekton, Scalea (naturstein) og Sensa (Protected granite). Vi bestiller råplater til hvert prosjekt, som vi bearbeider og skreddersyr etter kundenes behov.

Ofte kan det være en fordel å å se steinen i et større format før man bestemmer materialet til sitt prosjekt. Kunder av våre samarbeidspartnere og private kunder er hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom i Vestby der vi har en omfattende utstilling av naturstein så vel som Silestone og Dekton. Ved nærmere avtale er det også mulig å besøke Cosentino (også i Vestby) for å plukke ut en bestemt råplatei naturstein til et prosjet. Hos oss møter man en kunnskapsrik betjening som kan hjelpe deg med å velge det perfekte materialet til ditt prosjekt.

 

Se våre materialer her

Allstein Bygg 2