Allstein AS har siden 1995 spesialisert seg på produksjon av benkeplater i stein og komposittstein. All produksjon foregår i vårt moderne verksted i Vestby, der råplater av steinmaterialer sages, poleres og spesialtilpasses til hvert prosjekt.

I tillegg til benkpelater til kjøkken og bad leverer vi  også peisplater, vindusbrett og trappetrinn. Vårt mål er alltid å levere et perfekt resultat, tilpasset kundens behov og ønsker. Våre erfarene medarbeidere sørger for god hjelp og service gjennom hele prosessen, fra materialvalg og bestilling, til oppmåling og levering.

Vi tror at et stort utvalg av materialer er nødvendig for å kunne skreddersy til en hver smak og prosjekt. Derfor har vi et av markedets bredeste utvalg innen stein og steinmaterialer. Et tett samarbeider med Cosentino Norge gjør at vi kan tilby hele sortimentet av Silestone, Dekton og Sensa. I tillegg importerer vi granitt, kvartsitt, marmor og kalkstein fra hele verden via våre Italienske leverandører. Vi kan skaffe over 400 typer naturstein!

Ofte kan det være en fordel å se materialet i et større format før man bestemmer segt. Kunder er hjertelig velkommen til å besøke vårt showroom i Vestby der vi har en omfattende utstilling av naturstein så vel som Silestone og Dekton. Ved nærmere avtale er det også mulig å besøke Cosentino (også i Vestby) for å plukke ut en bestemt råplate i naturstein. Hos oss møter du kunnskapsrike ansatte som alltid vil hjelpe deg med å velge det perfekte materialet til ditt prosjekt.

Kontakt oss gjerne for et uforpliktende tilbud!

 

Se våre materialer her

Koronasituasjonen  -tiltak og retningslinjer Allstein AS – Force Majeure

 

Norge og Verden er nå i en kritisk situasjon i forhold til Koronaviruset, med medfølgende tiltak og forsøk på å stanse og begrense spredningen av viruset. Allstein AS følger Norske helsemyndigheters retningslinjer og gjør vårt for å bidra til stans av smittespredning og best mulig trygge våre ansatte og våre kunder.

 

Allstein har delvis stengt showrommet i Vestby og våre kontormedarbeidere arbeider fra hjemmekontor. Produksjonen går pdd som normalt og oppmåler og monteringsteam er foreløpig friske og ikke i karantene. Vi fortsetter med leveringer som vanlig så langt det lar seg gjøre. NB: Vi kan ikke ta oppmåling eller levere benkeplater i en husstand der en eller flere er smittet, er i karantene eller har symptomer på øvre luftveisinfeksjon.

 

Vi vil be våre kunder om å vaske/desinfisere overflater og holde god avstand til våre ansatte. Våre medarbeidere vil i denne perioden benytte ansiktsmasker og bruke antibac før og etter besøk hos kundene.

 

Koronavirus utbruddet medfører en Force Majeure situasjon relatert til våre kunder og oppdragsgivere. Ved karantene, smitte og sykdomsutbrudd blant Allstein sine ansatte eller ansatte hos våre leverandører og underleverandører vil dette kunne påvirke leveringstiden vår. Våre leverandører har allerede varslet forsinkelser, da levering fra både Spania og Italia nå i stor grad er stoppet.

 

Enkelte materialer vil vi i en periode ikke kunne skaffes og vi vil da tilby utsettelse eller bytte av materialer der det er mulig.

Således varsles potensiell fare for forsinkelser med kort varsel. Konsekvens i forhold til tid er uviss og vil avklares og informeres om fortløpende for de ordrene det gjelder. Vi vil gjøre vårt beste for å ivareta våre kunder gjennom denne perioden med god oppfølging og informasjon.

20191205_111253
20191205_103541
20191205_103500
baderomsplate2