Verdens ledende produsent av kvartsoverflater!

Silestone er laget av 94% naturlig kvarts, et av jordens hardeste mineraler, noe som gjør den eksepsjonelt hard og motstandsdyktig. Det er en glimrende overflate for kjøkkenoverflater, baderom, gulv og veggkledning. Silestone er ledende i markedet på å utvikle nye farger og mønstre og har med sin nanoteknolgi N-BOOST, verdens beste overflater.

Silestone er et ikke-porøst materiale, og er derfor svært resistent mot flekker fra for eksempel kaffe, vin, sitronjuice, olivenolje, eddik, sminke og mange andre dagligdagse produkter. Kvartsoverflater er enkle å rengjøre og trenger ikke impregneres.

Silestone kommer i tykkelsene12 mm, 20 mm og 30 mm, maks størrelse er 3.2 m lang og 1,6 m bred.

Silestone fliser leveres i formatene: 30×30 cm, 40×40 cm, 60×30 cm, 60×40 cm eller 60×60 cm.

Silestone er tilgjengelig i mer enn 90 farger og man kan velge mellom polert og Suede (matt) overflate

Polert er den originale Silestones® pussede kvartsoverflate, et utseende og en følelse som tåler tidens tann. Med glitrende glød og den glatte følelsen av naturstein, forblir Silestones originale polerte overflate populær i hele verden. Denne dype og rene overflaten viser frem Silestone-kvarts med eleganse og klarhet.

Silestone Suede er en forbløffende overflatetekstur som tilbyr unik, myk berøring og matt effekt som er ren skjønnhet og eleganse. Ved å opprettholde de samme egenskapene som polert, og samtidig gi en myk berøring og vakkert utseende, gir suede overflate ditt Silestone-prosjekt ekstra verdi.

Allstein tilbyr hele sortimentet av Silestonefarger. Besøk produsentens hjemmeside for å finne din favoritt!

Silestone kvartskompositt Calacatta Gold kjøkkenbenk